Η Ιστορία μας!

Image
Image

Ο όμιλος SATO δραστηριοποιείται στην αγορά επίπλου γραφείου από το 1964 στην οποία κατέχει ηγετική θέση, με το brand Sato Office Systems, ενώ έχει δυναμικά διεισδύσει και στην αγορά επίπλου σπιτιού, με το επώνυμο brand ΕNTOS.

Η εταιρεία έχει παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα έχοντας παράλληλα έχει εξασφαλίσει αποκλειστικές συνεργασίες  με ορισμένους από τους πιο σημαντικούς οίκους του εξωτερικού.

Τα προϊόντα επίπλου γραφείου και επίπλου σπιτιού διατίθενται από ένα ευρύ δίκτυο διανομής (το μεγαλύτερο στην εγχώρια αγορά). Παράλληλα, η εταιρεία πραγματοποιεί εξαγωγές σε ευρωπαϊκές και βαλκανικές χώρες.

H SATO διαθέτει ένα ευρύ πελατολόγιο που περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής αγοράς σε όλους τους τομείς της οικονομίας, τη βιομηχανία, το εμπόριο, το δημόσιο, τις τράπεζες, τους ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη της πορεία, η SATO εξασφαλίζει τη λειτουργία της με διαδικασίες και συστήματα που εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία διαθέτει τα Πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001 και ISO 14001, που της εξασφαλίζει την αναγνώριση των περιβαλλοντικών της επιδόσεων.

Έχοντας σε προτεραιότητα την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, η εταιρεία εφαρμόζει με συνέπεια τις υπηρεσίες CRM (Customer Relationship Management) κάτι που της δίνει σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά και αποτελεί την βάση της πελατοκεντρικής της φιλοσοφίας.

Σήμερα η SATO συνεχίζει να αναπτύσσετε δυναμικά με νέα καινοτόμα προϊόντα και στρατηγικές συνεργασίες. Στόχος της να προσφέρει κορυφαίες επιλογές σε όλους για να μπορούν να δημιουργήσουν το ιδανικό περιβάλλον εργασίας και ζωής όπως το ονειρεύτηκαν.


SATO
Λεωφόρος Κηφισίας 250-254,

Χαλάνδρι, 152 31

Τηλ: 213-0181600

email: info@sato.gr

© 2017-2020 SATO. All Rights Reserved.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Καταχωρήστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το Ενημερωτικό Δελτίο μας

Καταστήματα +30 213 0171 400

Επικοινωνήστε μαζί μας