Εργονομία

Εργονομία

"Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα και να σας παρέχουμε τις καλύτερες εργονομικές λύσεις"

| Δυναμικό Κάθισμα

"Active sitting", δηλαδή "δυναμικό κάθισμα" σημαίνει εναλλαγή θέσης και τρόπου καθίσματος. Η διαρκής εναλλαγή της θέσης του σώματος στο κάθισμα, μειώνει σημαντικά την επιβάρυνση της σπονδυλικής στήλης και των μυών που συγκρατούν την μέση. Τα διευθυντικά και υπαλληλικά καθίσματα SATO εξασφαλίζουν μέσω των διαφορετικών μηχανισμών τους, την τήρηση των κανόνων εργονομίας που εξασφαλίζουν την πιο άνετη θέση εργασίας.

| Εργονομικός Σχεδιασμός για τα διευθυντικά και για τα καθίσματα εργασίας 
  1. Χρήση προηγμένων μηχανισμών που επιτρέπουν τη συνεχή, δυναμική αλλαγή της θέσης του σώματος μειώνοντας στο ελάχιστο την επιβάρυνση της σπονδυλικής στήλης

  2. Σωστή υποστήριξη της μέσης και της λεκάνης διατηρώντας το σχήμα S της σπονδυλικής στήλης

  3. Σχήμα επιφανειών (του καθίσματος) που πλαισιώνουν το σώμα και μέσω κατάλληλων ρυθμίσεων φέρνουν το κάθισμα στα μέτρα του χρήστη.Κάθε μηχανισμός καλύπτει διαφορετικές ανάγκες και προσφέρει ξεχωριστά πλεονεκτήματα.

| Μηχανισμός GLIDE-TEC

Τεχνολογία αιχμής που ικανοποιεί κάθε εργονομική απαίτηση για τη σωστή καθιστική θέση. Πρόκειται για μηχανισμό καθισμάτων εξελιγμένο έτσι ώστε να εξασφαλίζει ότι η κίνηση της σπονδυλικής στήλης γίνεται σωστά, έτσι όπως σχεδιάστηκε από τη φύση.

Βασίζεται στην φυσική ελεύθερη εναλλαγή μεταξύ της λόρδωσης - έκτασης και κύφωσης - σύμπτυξης, κινήσεις απαραίτητες για την εξάσκηση της μέσης και της σπονδυλικής στήλης. Το πιο εξελιγμένο είδος καθισμάτων εργασίας με τον μηχανισμό Glide-Tec επιτρέπουν στο σώμα να διατηρεί τη φυσική του ευλυγισία και κίνηση. 

 

| Μηχανισμός SYNCHRO 

Σύγχρονη και συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία που πληροί τις εργονομικές προϋποθέσεις της "δυναμικής καθιστικής θέσης". Επιτρέπει τη συγχρονισμένη κίνηση της έδρας και της πλάτης του καθίσματος, προσφέροντας μια "δυναμική καθιστική θέση". Η μέση / πλάτη υποστηρίζονται πλήρως σε κάθε κλίση του καθίσματος, διατηρώντας την άνεση και την ελευθερία των κινήσεων. 

 

| Μηχανισμός PERMANENT CONTACT


Είναι η τεχνολογία που ενσωματώνει τις βασικές εργονομικές απαιτήσεις για μια "υγειή, καθιστική θέση". Με τη δυνατότητα ανάκλισης της πλάτης που προσφέρει, επιτρέπει στο σώμα να αλλάζει θέση, υποστηρίζοντας παράλληλα τη μέση και τη λεκάνη. 


Back to Category

Date

17 Νοεμβρίου 2017

Categories

Εργονομία
SATO
Λεωφόρος Κηφισίας 250-254,

Χαλάνδρι, 152 31

Τηλ: 213-0181600

email: info@sato.gr

© 2017-2018 SATO. All Rights Reserved.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Καταχωρήστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το Ενημερωτικό Δελτίο μας

Καταστήματα +30 801 400 1000

popup1 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ!

popup2
Εγγραφείτε στο newsletter της SATO, για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!


Παρακαλούμε ελέγξτε την αλληλογραφία σας για να απαντήσετε σχετικά στο μήνυμα που θα λάβετε!
popup3