Image
Image
SMART OFFICE
Make your workplaceawesomeproductivecomfortablewith Smart Office solutions inspired by Sato.

Τι είναι το Smart Office?

Στην καθημερινότητα μας δημιουργούμε και εφαρμόζουμε αποτελεσματικούς χώρους γραφείων. Τα προϊόντα μας είναι οι σιωπηλοί ήρωες του χώρου γραφείου. Παρακολουθούν την επιτυχία, τις προκλήσεις και την καθημερινή εργασία ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Τα έπιπλα της συλλογής Smart Office έφτασαν για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν εργονομικό και άνετο χώρο εργασίας.

CS5040 Wooden Legs

Η σειρά CS5040 είναι πλέον διαθέσιμη και με την δυνατότητα εφαρμογής μασίφ ξύλινου σκελετού, συμβάλλοντας στην αύξηση της αποδοτικότητας και της άνεσης στον εργασιακό χώρο.

Easy Space

Για την διευκόλυνση της καθημερινής επαγγελματικής εργασίας και την καλύτερη υποστήριξη, η σειρά επίπλων γραφείου Easy Space αποτελεί αποδεδειγμένη λύση.

X3 Wooden Legs

Η σειρά υπαλληλικών γραφείων X3, χαρακτηρίζονται για την λειτουργικότητα τους και τις καθαρές και ελάχιστές γραμμές . Λόγω του ιδιαίτερου design, μπορούν να τοποθετηθούν σε διαφορετικά εργασιακά περιβάλλοντα προσφέροντας ένα ιδιαίτερο στυλ το οποίο ταιριάζει σε κάθε είδους γραφείου. Πλέον η σειρά παρέχει και την δυνατότητα προσαρμογής ξύλινου ποδιού που σε συνδυασμό με το μεταλλικό μέρος , προσφέρει ένα εξαιρετικό design ιδανικό για χώρους home-office.

X4 Wooden Legs

Η ευελιξία είναι ένα από κύρια αρχικά στοιχεία της σειράς γραφείων X4. Οι πολλές επιλογές που προσφέρει η σειρά Χ4 μπορεί να λύσει οποιαδήποτε ανάγκη μας ,είτε έχει να κάνει με σταθμούς εργασίας είτε με διευθυντικές λύσεις. Το X4 έχει βελτιωθεί περαιτέρω με το μεταλλικό σκελετό σε παραλλαγές ξύλινων ποδιών, έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό που αποτελεί ιδανική επιλογή για συστήματα home-office. Η απλότητα και η λειτουργική εμφάνιση της σειράς προβάλλονται περαιτέρω μέσω του συνδυασμού μεταξύ ξύλου και μετάλλου.

Levitate

H σειρά Levitate συνδυάζει τον minimal σχεδιασμό με έξυπνα στοιχεία αποθήκευσης. Χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό, με πόδια από ξύλο δρυ, δημιουργεί ένα φιλικό, προς το χρήστη, χώρο εργασίας.

X3

Η σειρά X3 χαρακτηρίζεται από πόδια σε κλίση, μοντέρνου σχεδιασμού. Το προϊόν χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές με μοναδικό design και εντάσσεται εύκολα σε κάθε χώρο εργασίας.

eUP

Το νέο μοντέλο eUP είναι ένα λειτουργικό γραφείο, εύκολο στη χρήση, το οποίο μπορεί να δημιουργεί και σταθμούς εργασίας. Ο απλός σχεδιασμός του επιτρέπει να ενσωματώνεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον, είτε επαγγελματικό είτε οικιακό. Η απλή λειτουργεία του, το καθιστά εύκολο στην καθημερινή χρήση και ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη.

eModel 2.0

Η ολοκαίνουργια σειρά ηλεκτρικών ρυθμιζόμενων γραφείων eModel 2.0 έρχεται με μεγαλύτερη λειτουργικότητα προσφέροντας μεγαλύτερο εύρος ρύθμισης ύψους, καλύτερη ποιότητα κατασκευής με μεγαλύτερη ασφάλεια και πολλές παραμετροποιήσεις στην επιφάνεια εργασίας η οποία πλέον μπορεί να είναι και συρόμενη προσφέροντας περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

eModel 2.0 Mini

Η νέα σειρά eModel 2.0 Mini προσφέρει πολλές λειτουργίες σε μια πιο μικρή έκδοση διαστάσεων. Ο απλός σχεδιασμός και η κινητικότητα του γραφείου, σας επιτρέπουν να προσαρμόζεστε γρήγορα όχι μόνο στο στυλ εργασίας, αλλά και στο χώρο.

Tο eModel 2.0 Mini είναι ιδανικό για όσους εργάζονται από το σπίτι με περιορισμένο χώρο , αντέχει σε κάθε εργασία, φροντίζοντας την υγεία σας και διασφαλίζοντας την άνεση που απαιτείται.

Clop

Το κάθισμα Συνεργασίας Clop , αποτελεί μια ιδανική επιλογή καθίσματος για όλους τους χώρους συμβουλίου αλλά και συνεργασίας, συνοδεύοντας ιδανικά όλα τα έπιπλα του χώρου χάρη στις πλούσιες δυνατότητες εξατομίκευσης. Σχεδιασμένο από το DorigoDesign, το Clop ξεχωρίζει για τις καθαρές γραμμές του και για το κέλυφος το οποίο και αποτελεί μια ιδανική εργονομική επιλογή.

D-Light

Η νέα σειρά καθισμάτων D-light αντλεί τον σχεδιασμό της από την μορφή του ανθρώπινου σώματος και έτσι συμβάλει ιδανικά στην αύξηση της αποδοτικότητας και της άνεσης κατά την διάρκεια της εργασίας.

Ξεχωρίζει για το καλά μελετημένο και μινιμαλιστικό design, καθώς και για τους μηχανισμούς λειτουργίας της.

Navigo

To κάθισμα Navigo αποτελεί ένα εργονoμικό κάθισμα εργασίας, τροχήλατο & περιστρεφόμενο, με μηχανισμό Synchro που επιτρέπει την ταυτόχρονη και ανάλογη κίνηση έδρας και πλάτης. Η πλάτη μπορεί να ασφαλίσει σε 5 θέσεις.

Skin

Elegant design, carefully balanced proportions and concealed ergonomic functions. Ο κομψός σχεδιασμός, οι προσεκτικά ισορροπημένες αναλογίες σε συνδυασμό με τις κρυφές εργονομικές λειτουργίες είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν το κάθισμα Skin.

YouTEAM

Άνεση, σχεδιασμός και αξιοπιστία είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το κάθισμα YOUTEAM. Ο υψηλός σχεδιασμός του σκελετού όπως και η υψηλή ποιότητα επένδυσης που χρησιμοποιείται στο κάθισμα, το βοηθά να ανταπεξέλθει σε όλους τους διευθυντικούς χώρους.

Malice

To κάθισμα Malice αποτελεί ένα εργονoμικό κάθισμα εργασίας, τροχήλατο & περιστρεφόμενο, με μηχανισμό Synchro που επιτρέπει την ταυτόχρονη και ανάλογη κίνηση έδρας και πλάτης.

Target

Το Κάθισμα εργασίας Target είναι τροχήλατο και περιστρεφόμενο με βάση από μαύρο πολυπροπυλένιο. Περιλαμβάνει μηχανισμό Synchro ο οποίος ασφαλίζει σε 3 διαφορετικές θέσεις.

Abbey

Η σειρά ABBEY αποτελείται από μια πολυθρόνα, ένα καναπέ και ένα σκαμπό που διατίθενται σε δύο διαφορετικά μεγέθη και διαθέτουν επεξεργασμένες λεπτομέρειες και ραφές. Αυτή η συλλογή είναι ιδανική για διάφορα περιβάλλοντα: χώρους αναμονής, άνετο σαλόνι ή lounge bar.

Astro

Σύστημα πολυμορφικού καναπέ για απεριόριστες δυνατότητες και παραλλαγές. Για εκλεπτυσμένες αίθουσες αναμονής, λόμπι ξενοδοχείων, μοντέρνα κλαμπ. Ένα κομψό σύστημα που μπορεί να μετατρέψει τα καθίσματα σε αντικείμενα διακόσμησης αλλάζοντας ταπετσαρία.

Avana

Η σειρά Avana συνδυάζει την καλύτερη σύγχρονη ιταλική σχεδίαση καναπέ. Οι απαλές, γλυπτικές γραμμές σε συνδυασμό με την άνεση του καθίσματος , καθιστούν την σειρά Avana μια υπέροχη εμπειρία.

City Lounge

Η επιτυχημένη συλλογή του καθίσματος City από το Ciani Design περιλαμβάνει τώρα μια νέα έκδοση Lounge για απόλυτη άνεση. Διατίθεται με χαμηλή ή ψηλή πλάτη αλλά και με την επιλογή για προσκέφαλο.

Naudu

Σε όλους αρέσει αυτή η στιγμή στη δουλειά , ένα διάλειμμα, ένα λεπτό για να πάρουμε ανάσα, την ώρα που αφήνουμε το γραφείο και καθόμαστε στον καναπέ ή την πολυθρόνα. Τρεις τύποι βάσης και πολλές επιλογές φινιρίσματος σημαίνουν ότι η συνολική εμφάνιση των καναπέδων και των πολυθρόνων Naudu εξαρτάται από τη φαντασία σας.

Tappa

Η γραμμή των καθισμάτων Tapa έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώσει χώρους γραφείων, χώρους υποδοχής και αναμονής. Ο μοναδικός σχεδιασμός τους προσθέτει ένα εξαιρετικό χαρακτήρα σε ένα εσωτερικό χώρο, κανοντάς τον ελκυστικό και άνετο. Η αρθρωτή κατασκευή των καθισμάτων επιτρέπει την αλλαγή της διάταξης και της διαρρύθμισής τους.
Για περισσσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 213-0181600

SATO
Λεωφόρος Κηφισίας 250-254, Χαλάνδρι, 152 31
Τ: 213-0181600
Service: 210-4811610
E: info@sato.gr
Ωράριο:
Δευτέρα, Τετάρτη 10.00 - 18.00μμ,
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10.00 - 20.00μμ,
Σάββαο 10.00 - 15.00μμ,

 


SATO
Λεωφόρος Κηφισίας 250-254, Χαλάνδρι, 152 31
Τ: 213-0181600
Service: 210-4811610
E: info@sato.gr
Ωράριο:
Δευτέρα, Τετάρτη 10.00 - 18.00μμ,
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10.00 - 20.00μμ,
Σάββαο 10.00 - 15.00μμ,

NEWSLETTER
Καταχωρήστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το
Ενημερωτικό Δελτίο μας

 
© 2017-2021 SATO. All Rights Reserved.

+30 213 0181 600

Επικοινωνήστε μαζί μας