Image

YouTEAM™. Shape of Your Success

Η επιτυχία εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους. Μπορεί να αφορά την επαγγελματική καριέρα η οποία να αντικατοπτρίζεται στην κορυφαία θέση εργασίας ή σε κάποιο ακαδημαϊκό πτυχίο. Η οικονομική επιτυχία έρχεται συχνά με τη μορφή ενός νέου σπιτιού ή ενός πολυτελούς αυτοκινήτου. Η επιτυχία στην ιδιωτική ζωή εμφανίζεται συνήθως στα πρόσωπα του πλησιέστερου περιβάλλοντος, της οικογένειας και των φίλων - των ανθρώπων με τους οποίους περνάτε τις πιο πολύτιμες στιγμές μαζί.

 

Αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε την έννοια της επιτυχίας και να την ενσωματώσουμε στο σχεδιασμό των καθισμάτων γραφείων:  Για αυτό το λόγο, το YouTEAM ™ πιστεύουμε ότι περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία επιτυχίας που χρειάζεται ο καθένας μας για να πετύχει τους καθημερινούς επαγγελματικούς του στόχους

 

https://nowystyl.com/media/filer_public/3f/29/3f298b6f-d1d6-4a47-af72-344f0668734d/youteam_1080_horizontal.mp4

Shape of Minimalism

Στην σημερινή εποχή πλέον , ο κόσμος είναι υπερφορτωμένος με πολλές χωρίς ουσία πληροφορίες και πολλά άλλα πράγματα που δεν χρειαζόμαστε πραγματικά. Τα απορροφούμε και συνεχίζουμε σε αρκετές περιπτώσεις να παρασυρόμαστε και να αγοράζουμε περισσότερα από όσα χρειαζόμαστε καταλήγοντας να κουβαλάμε ένα εξαιρετικά βαρύ φορτίο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο τέλος της ημέρας αισθανόμαστε εξαντλημένοι.

Όλοι μας θα θέλαμε να ζούμε σε ένα περιβάλλον που όλα φαίνονται αρμονικά και ειρηνικά. Η αρμονία αυτή μπορεί να βρεθεί σε μια ακροθαλασσιά, σε ορεινές κορυφές ή λιβάδια, μακριά από το κινητό τηλέφωνο και οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να μας αποσπάσει την προσοχή.

Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά στα καθίσματα YouTEAM ™, θα παρατηρήσετε αμέσως αυτό το είδος αρμονίας. Η πίσω γραμμή είναι ελαφρώς τοξωτή, για να συνδέεται στο κάλυμμα του καθίσματος το οποίο και περιβάλλεται από ένα ελαφρύ, λεπτό πλαίσιο. Αυτό το πλαίσιο καθορίζει το προϊόν YouTEAM ™.

Shape of Intuition

Διαίσθηση…Ίσως να γνωρίζετε αυτό το συναίσθημα όταν ξυπνάτε στη μέση της νύχτας και μετακινείστε αθόρυβα μέσα στο σκοτάδι, με σκοπό να μην ενοχλείτε κανέναν. Πως είναι δυνατόν? Βρίσκετε εύκολα το δρόμο σας, γιατί γνωρίζετε κάθε τετραγωνικό μέτρο του σπιτιού σας. Αυτό το καθιστά διαισθητικό.

Έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να σχεδιαστεί το κάθισμα YouTEAM ™ με αυτόν τον τρόπο έτσι ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε διαισθητικά. Σκοπός του , να είναι τόσο εύκολο στη χρήση σαν να το είχατε για χρόνια και να το γνωρίζατε από καρδιάς. Απλά καθίστε και προσαρμόζετε τη θέση του χωρίς να το σκεφτείτε πολύ.
Το μυστικό πίσω από αυτήν την απλότητα είναι ο ακριβής και αξιόπιστος μηχανισμός ρύθμισης που κρύβεται στο κάθισμα . Τα εικονίδια στα κουμπιά, τα οποία σχεδιάστηκαν ειδικά για τη γραμμή YouTEAM ™, είναι εξίσου minimal.

Image

Shape of the Office

Ερευνητές αναφέρουν ότι μερικά δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να δημιουργήσουν μια θετική και διαρκή εντύπωση. Σε αυτές τις πρώτες στιγμές αποφασίζετε αν θα σας αρέσει ένα συγκεκριμένο άτομο ή μέρος.
Είναι πολύ σπουδαίο επομένως το γραφείο σας να μπορεί να προσελκύσει άμεσα πελάτες ή υποψήφιους εργαζόμενους που θα θέλατε να προσλάβετε, αν του δώσετε μόνο μια ευκαιρία. Μόλις οι άνθρωποι μπουν στο γραφείο σας , ο προσεκτικά διαμορφωμένος χώρος θα τους πει μια ιστορία. Όπως πάντα, η αρχή είναι το κλειδί: δεν πρέπει να είναι βαρετή ούτε επιβλητική.
Image
Το καθίσματα YouTEAM ™ θα δημιουργήσουν μια τέλεια αφήγηση για όσους βρεθούν στο γραφείο . Αντί να ΄΄φωνάζουν΄΄, σας αγκαλιάζουν απαλά με τη φωνή τους. Είτε κοιτάζετε μια περιστρεφόμενη είτε μια σταθερή καρέκλα με ψηλή ή χαμηλή πλάτη, είτε είναι επενδυμένη ή κατασκευασμένη με ελαστικό δίχτυ (elasto-net) , κάθε κάθισμα θα σας πει τη δική του ιστορία, η οποία ταιριάζει όμορφα με την υπόλοιπη γραμμή . Πρόκειται για μια ιστορία υπέροχου σχεδιασμού, υπέροχου γούστου και του χαρακτήρα σας ως ηγέτη που αντιλαμβάνεται ότι η επιτυχία βασίζεται στην ποιότητα των σχέσεων με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας.
Image
Διαβάστε περισσότερα (read more): https://nowystyl.com/en/search/products/?q=youteam

SATO
Λεωφόρος Κηφισίας 250-254,
Χαλάνδρι, 152 31
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 213-0181600
Ωράριο:
Δευτέρα -Τετάρτη 10.00-18.00μμ,
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 10.00-20.00μμ
Service:
Αθήνα: Τηλέφωνο Επικοινωνίας 210-4811610
Υπόλοιπη Ελλάδα : Επικοινωνήστε με το τοπικό κατάστημα.
email: info@sato.gr
© 2017-2020 SATO. All Rights Reserved.
SATO
Λεωφόρος Κηφισίας 250-254,
Χαλάνδρι, 152 31S
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 213-0181600
Ωράριο: 
Δευτέρα -Τετάρτη 10.00-18.00μμ, 
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 10.00-20.00μμ
Service:
Αθήνα: Τηλέφωνο Επικοινωνίας 210-4811610
Υπόλοιπη Ελλάδα : Επικοινωνήστε με το τοπικό κατάστημα.
email: info@sato.gr
© 2017-2020 SATO. All Rights Reserved.
NEWSLETTER
Καταχωρήστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το
Ενημερωτικό Δελτίο μας

+30 213 0181 600

Επικοινωνήστε μαζί μας