Διευθυντικό Κάθισμα ACE | Sato

ACE

Designed by Diemme Lab
Array

 
Το ACE σχεδιάστηκε όχι μόνο για να είναι πρωτοπόρο στην εμφάνιση και την εργονομία, αλλά και ως αποτέλεσμα των πιο πρόσφατων τεχνολογιών, όπου η επιλογή υλικών με χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις διασφαλίζει την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα.

Το ACE είναι κατασκευασμένο από αναγεννημένα υλικά και με τα λιγότερα δυνατά μη ανακυκλώσιμα εξαρτήματα, κάνοντας τον διαχωρισμό εύκολο στο τέλος του κύκλου ζωής τους. Παράλληλα έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί και να μειώνει σημαντικά τη συντήρηση και την τεχνική βοήθεια.

Το ACE είναι ένα κάθισμα με μινιμαλιστικό σχεδιασμό Ιδανικό για πολύωρη χρήση σε ένα γραφείο και όντας αμέσως άνετο, είναι επίσης κατάλληλο για σταθμούς εργασίας που μοιράζονται πολλοί διαφορετικοί χρήστες.

Το ACE κατασκευάζεται  από μαύρο ή λευκό ανακυκλωμένο πολυπροπυλένιο. Η διχτυωτή πλάτη είναι πυρίμαχη στάνταρ και διατίθεται σε 8 νέα χρώματα. Το ρυθμιζόμενο ύψος οσφυϊκής υποστήριξης είναι επίσης στάνταρ.

Διαθέτει μηχανισμούς synchro και ολίσθησης της έδρας με αντικραδασμικό σύστημα που επιτρέπουν την ρύθμιση της κλίσης του καθίσματος και της πλάτης σε πολλές θέσεις ανάλογα με το βάρος του χρήστη.

Η 5ακτινωτή βάση είναι από  Μαύρο ή Λευκό  νάιλον ή αλουμίνιο και εδράζεται  πάνω σε ελαστικούς τροχούς. Τα μπράτσα είναι είτε 2D (ρύθμιση ύψος, πλάτος) σε Μαύρο ή Λευκό  νάιλον με μαύρα μαλακά pads  ή 4D  (ρύθμιση ύψος, πλάτος, περιστροφή και βάθος των υποβραχιώνιων) σε Μαύρο ή Λευκό  νάιλον με Μαύρα μαλακά υποβραχιόνια.

Επίσης το κάθισμα διατίθεται με επενδυμένο προσκέφαλο που ρυθμίζεται σε ύψος και κλίση.

Προαιρετικά: Μαύροι ή Λευκοί διάτρητοι τροχοί με επένδυση προσκέφαλου.
ACE COVER DIEYTHYNTIKO.jpg
ACE ACE ACE ACE ACE ACE ACE
ACE DIEYTHYNTIKO ESOFYLLO
ACE DIEY 1
ACE DIEY 2
ACE DIEY 3
ACE DIEY 4
ACE DIEY 5

SATO

Λεωφόρος Κηφισίας 250-254, Χαλάνδρι, 152 31

Τ: 213-0181600

Service: 210-4811610

E: info@sato.gr

Ωράριο:
Δευτέρα, Τετάρτη 10.00 - 18.00,
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 15.00

LINKS
NEWSLETTER
Καταχωρήστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το
Ενημερωτικό Δελτίο μας

 
© 2017-2024 SATO. All Rights Reserved.

+30 213 0181 600

popup1 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ!

popup2
Εγγραφείτε στο newsletter της SATO, για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!


Παρακαλούμε ελέγξτε την αλληλογραφία σας για να απαντήσετε σχετικά στο μήνυμα που θα λάβετε!
popup3